Priser på IP-telefoni til private og erhverv

Når du skal vælge teleselskab til dig selv, din familie eller virksomhed, så er prisen naturligvis et væsentlig parameter at forholde sig til. Viptel er skarp på priserne - når du kigger på den samlede regning.

Se Viptels priser på IP-telefoni her:

Kig på den samlede regning og spar penge

Mange kunder fokuserer på minutpriser eller sekundpriser, når de skal vurdere, om et teleselskab er dyrt eller billigt. Det er naturligt, for det er nemt at sammenligne. Det er dog ikke den bedste måde at sammenligne priser på, da dette ikke inkluderer de forskellige smågebyrer, som mange teleselskaber efterfølgende lægger oveni. Samlet set kan det betyde en dyrere regning for dig.

Vi opfordrer dig til at vurdere den samlede regning og træffe din beslutning på det grundlag.

Vi kan finde det rette abonnement for dig

Som en service til dig har du mulighed for at sende os din seneste faktura fra din nuværende teleudbyder. Så kan vi fortælle dig, om vi kan gøre det bedre.

Du er også velkommen til at kontakte kundeservice for at få en umiddelbar vurdering samt anbefaling af det abonnement, som bedst matcher dine behov.

Få råd og svar af Jakob
Klik her for at bestille et opkald
Bliv ringet op af kundeservice

Bestil et gratis opkald - vi kontakter dig hurtigst muligt.

NB! Din indtastning sendes til os, men gemmes ikke yderligere.

* skal udfyldes.

Vi har sparet 50%
Siden vi skiftede til Viptel har vi sparet ca. 50% på vores telefoni. Derudover er stabiliteten bedre end hos vores gamle leverandør og det er vigtigt for os som virksomhed.

Steen Olsen, Direktør
soalive.dk ApS