Erhvervsabonnement hos Viptel

Viptel har erhvervskunder i alle størrelser - fra enkeltmandsvirksomheden til større virksomheder. Vi leverer stabile og gennemtestede telefoniprodukter, der alle er baseret på IP-teknologi, som vi har specialiseret os i siden grundlæggelsen i 2005.

Bestil IP fastnet eller mobiltelefoni online

Besparelser på mellem 20 og 50%

Langt de fleste virksomheder vil kunne opnå markante besparelser på deres telefoni, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Besparelser mellem 20% og 50% er typiske ved skift til en erhvervsløsning hos Viptel.

Vi kan tilbyde kundetilpassede løsninger

Det er vigtigt for os at tilbyde erhvervskunder fremadrettede løsninger. Det betyder skræddersyede, attraktive og fleksible produkter, som inviterer til et samarbejde mange år frem. Denne strategi er lykkedes for os siden starten i 2005.

Da vi selv udvikler vores systemer, kan vi tilbyde telefoniløsninger, der passer til virksomhedens konkrete og specifikke ønsker.

En økonomisk stærk leverandør af telefoni

Vi arbejder grundigt og struktureret med vores produkter og har en jysk forretningstankegang, der sikrer, at vi også er her i morgen. Det er godt at vide som kunde.

Vil I vide mere om IP-telefoni til erhverv?

Ring til kundeservice på 46 949 949.

Få råd og svar af Jakob
Klik her for at bestille et opkald
Bliv ringet op af kundeservice

Bestil et gratis opkald - vi kontakter dig hurtigst muligt.

NB! Din indtastning sendes til os, men gemmes ikke yderligere.

* skal udfyldes.

Fantastisk service, samarbejdsvilje og kanon produkt
Jeg har kun erfaringer med Viptel ud fra en erhvervsmæssig synsvinkel og de kan stærkt anbefales. De er testet på Elmeg centraler og Avaya centraler som SIP provider.

Viptel.dk har service der er helt fantastisk og teknikere der har viljen til at afhjælpe problemer. Har kunder der har indmeldt problemer kl. 16 og kl. 17 var de løst.

Viptel har produkter der bare virker! Husk at prisen kun er halvt så vigtig som produktet og servicen der medfølger. Jeg vil dog indrømme at jeg ikke har sammenlignet priser, dette er bare en generel udtalelse.

Anders, Birkerød
Trustpilot