Om Viptel

Viptel er et dynamisk og særdeles udviklingsorienteret teleselskab, der ønsker at levere stabil IP-telefoni til fornuftige priser.

Historien om Viptel i korte træk

Viptel blev etableret i slutningen af 2005. Ønsket var at lave et nyt teleselskab, der var bedre og billigere end det, der fandtes på markedet. Stabilitet og nytænkende produkter har altid været grundstenen hos Viptel, og er det fortsat i dag.

Kundeantallet er fortsat stigende hos Viptel, der i alle årene har oplevet en positiv udvikling. Efter mange års konstant udvikling, mener vi selv, at vi er blandt de absolut mest stabile udbydere af IP-telefoni på det danske marked. Tilfredse kunder vidner også herom.

Fleksibilitet og stabilitet

Vi står selv bag udviklingen af alle vores systemer. Det giver os en enestående fleksibilitet og mulighed for lynhurtigt at løse eventuelle problemer, når de opstår.

Viptel har i dag et af markedets absolut mest stabile systemer - til glæde for vores kunder. Vores kundeservice arbejder målrettet og effektivt med lave ventetider. En vis grad af automatisering og selvbetjening gør, at vi kan tilbyde unikke og stabile telefoniprodukter til billige priser.

Fornuftig forretningsetik

Vores forretning drives med afsæt i en fornuftig forretningsetik – med øje for både det økonomiske og det kundeservicemæssige. Samtidig er Viptel præget af en jysk pionerånd i en flad organisation.

Det betyder blandt andet, at vi vælger at investere i forbedringer af vores systemer, hvilket kommer vores kunder til gode i stedet for at bruge penge på store markedsføringskampagner, dyre domiciler og lignende.

Vi sætter en ære i at være til at tale med og levere gode oplevelser. Vi er stolte af at kunne konstatere, at nye kunder i høj grad kommer til os efter anbefaling fra eksisterende kunder.

Bliv kunde hos Viptel

Fordele med Viptel:

  • Billigt
  • Nemt og hurtigt
  • God kundeservice

Få råd og svar af Jakob
Klik her for at bestille et opkald
Bliv ringet op af kundeservice

Bestil et gratis opkald - vi kontakter dig hurtigst muligt.

NB! Din indtastning sendes til os, men gemmes ikke yderligere.

* skal udfyldes.