Få fordelene med IP-telefoni

IP-telefoni gør det nemt at ringe billigere, uden at du mærker forskel i forhold til hvad du er vant til. Viptel har siden 2005 specialiseret sig i at levere IP-telefoni, der virker og giver dig kontante fordele.

Hvad er Viptel IP-telefoni?

IP-telefoni - også kaldet Bredbåndstelefoni eller VoIP (Voice over IP) - giver mulighed for, at du kan føre telefonsamtaler og benytte teletjenester over en bredbåndsforbindelse. Produktet Viptel IP-telefoni har samme funktioner og kvalitet, som du kender fra traditionel fastnettelefoni.

Det er bare meget billigere.

Hvordan virker IP-telefoni?

Med Viptel IP-telefoni føres dine samtaler igennem din bredbåndsforbindelse til Viptels central og derfra ud på telenettet. Det gælder både fastnet- og mobiltelefoni samt internationale opkald.

Hvem kan bruge Viptel IP-telefoni?

IP-telefoni er igennem de seneste år blevet mere udbredt i Danmark. Det skyldes, at produktet er billigere, mere fleksibelt og ikke kræver, at du har en bestemt internetudbyder.

Både til private og til erhverv

Viptel IP-telefoni er oplagt til både den almindelige forbruger og den professionelle virksomhed, der vil med på den teknologiske bølge samtidig med, at der spares penge på unødvendige abonnementer. Viptel IP-telefoni giver mulighed for billigere minutpriser både ind- og udenlands. Desuden giver Viptel IP-telefoni dig friheden til at flytte din telefon med rundt i udlandet.

Få råd og svar af Jakob
Klik her for at bestille et opkald
Bliv ringet op af kundeservice

Bestil et gratis opkald - vi kontakter dig hurtigst muligt.

NB! Din indtastning sendes til os, men gemmes ikke yderligere.

* skal udfyldes.

Altid stabil telefoni.

Vi er utrolig glade for Viptel som teleleverandør. For os er stabilitet afgørende - og det får vi altid hos Viptel.

Allan Kristensen

UserReport.com