Få fordelene med IP-telefoni

Med Viptel IP-telefoni ringer du billigere end med
almindelig telefoni. Viptel IP-telefoni virker
bare og er lige så nemt som normal telefoni.


IP-telefoni

IP-telefoni - nemt at ringe billigere


Viptel har siden 2005 specialiseret sig i at levere IP-telefoni, der virker og giver dig kontante fordele.

- Læs videre om IP-telefoni her på siden

- Eller bestil billigere telefoni hos Viptel her

Hvad er Viptel IP-telefoni?

IP-telefoni - også kaldet bredbåndstelefoni eller VoIP (Voice over IP) - giver dig mulighed for, at du kan føre telefonsamtaler og benytte teletjenester over en bredbåndsforbindelse. Produktet Viptel IP-telefoni har samme funktioner og kvalitet, som du kender fra traditionel fastnet-telefoni.

Hvordan virker IP-telefoni?

Med Viptel IP-telefoni føres dine samtaler igennem din bredbåndsforbindelse til Viptels central og derfra ud på telenettet. Det gælder både fastnet- og mobiltelefoni samt internationale opkald.

Hvem kan bruge Viptel IP-telefoni?

IP-telefoni er igennem de seneste år blevet mere udbredt i Danmark. Det skyldes, at produktet er billigere, mere fleksibelt og ikke kræver, at du har en bestemt internetudbyder.

Både til private og erhverv

Viptel IP-telefoni er oplagt til både den almindelige forbruger og den professionelle virksomhed, der vil med på den teknologiske bølge, samtidig med at der spares penge på unødvendige abonnementer. Viptel IP-telefoni giver mulighed for billigere minutpriser både ind- og udenlands. Desuden giver Viptel IP-telefoni dig friheden til at flytte din telefon med rundt i udlandet.