Få fordelene som kunde hos Viptel

Som kunde hos Viptel får du en række fordele. Nogle af de vigtigste er:

  • Telefonabonnement uden binding
  • Mulighed for gratis telefonabonnement, alt efter behov
  • Billige takster på telefoni
  • En af Danmarks mest stabile leverandører

Telefonabonnement uden binding

Hos Viptel har vi specialiseret os i udvikling og levering af IP-telefoni. Vi ønsker kun glade kunder, og det betyder, at vi ikke holder på dig, hvis du - mod forventning - skulle ønske at opsige dit telefonabonnement hos os. Du kan til en hver tid opsige dit abonnement med øjeblikkelig virkning, uanset om du har været kunde hos os i én dag eller flere år.

Hvis dit forbrugsmønster ændrer sig, har du på samme måde mulighed for at ændre abonnement med det samme, så du fremadrettet opnår nye fordele.

Mulighed for gratis telefonabonnement

Hos Viptel er det altid muligt at finde et telefonabonnement, som passer til dit forbrug. Det billigste telefonabonnement er gratis. Til gengæld betaler du en lidt højere takst for dit forbrug. Hvis du taler meget lidt i telefon, så vil dette abonnement typisk kunne spare dig for unødige abonnementsomkostninger og dermed være billigst for dig.

Har du et almindeligt eller et stort forbrug, så har vi flere abonnementer, som du kan vælge imellem. Du har altid mulighed for løbende at skifte abonnement, helt som det passer dig.

Se mere om vores gratis telefonabonnement til private her og se det tilsvarende telefonabonnement til erhverv her.

Billige takster på telefoni

En af de kontante fordele ved IP-telefoni er, at det er væsentlig billigere end traditionel telefoni.

Når det er billigere at ringe via IP-telefoni, så er det fordi du ringer via internettet. Besparelsen afhænger af fordelingen af dine samtaler, men vil typisk være mellem 20 - 50%.

Danmarks måske bedste stabilitet

Viptel er en af Danmarks ældste og mest erfarne leverandører af IP-telefoni. Derfor kan vi i dag tilbyde Danmarks måske mest stabile telefoniløsning baseret på IP-telefoni. Vi har fra starten valgt selv at opbygge vore telesystemer. Dermed kan vi løbende tilrette dem og løse eventuelle problemer, hurtigt og effektivt.

Endnu en fordel ved selv at udvikle vores system er, at vi kan tilbyde en række services, som du ikke finder andre steder.

Måske undrer det dig, at du ikke har hørt om os før ? Svaret er ganske enkelt: vi bruger vores energi og penge på at udvikle og vedligeholde vores systemer, snarere end på markedsføring. Vi kan se, at et godt produkt giver mange tilfredse kunder. Kunder, der bliver i butikken.

Sådan får du fordelene som Viptel kunde

Det tager dig kun et par minutter at få fordelene som Viptel kunde...

Klik her for at bestille billig IP-telefoni

Få råd og svar af Jakob
Klik her for at bestille et opkald
Bliv ringet op af kundeservice

Bestil et gratis opkald - vi kontakter dig hurtigst muligt.

NB! Din indtastning sendes til os, men gemmes ikke yderligere.

* skal udfyldes.